Na Novom Beogradu za đake besplatan ulaz na bazen

Pored sportsko-rekreativnih programa – škole plivanja i rekreativnih kampova koji se za beogradske đake realizuju u sportskim centrima, od sutra počinje i program besplatnog korišćenja otvorenih bazena sredom.

Besplatno korišćenje bazena jedan dan u nedelji (sreda) za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu tokom letnjeg raspusta obezbediće Sportski centar „Tašmajdan”, Zavod za sport i medicinu sporta – „Košutnjak”, Javno preduzeće Sportski centar „Olimp – Zvezdara” , Sportski centar „Voždovac”, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Takođe, besplatno korišćenje bazena obezbediće i Javno preduzeće Sportski centar „Novi Beograd”, Ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture Sportski centar „Ljubomir Ivanović Gedža”, Javno preduzeće Sportsko-kulturni centar „Obrenovac”, kao i Privredno društvo „25. maj – Milan Gale Muškatirović”.

Navodi se da će ovaj program trajati do 31. avgusta i dodaje da, ukoliko vremenske prilike ne omogućavaju realizaciju besplatnog korišćenja bazena sredom, sportski centri mogu da odrede i dodatne dane za besplatno korišćenje bazena, prenosi Tanjug.

Besplatan ulaz na bazen učenik ostvaruje na osnovu uvida u đačku knjižicu.

Politika

Tagovi

Pročitajte još: