Na ovim javnim mestima na Novom Beogradu parovi najčešće vode ljubav!

Avala, Košutnjak, Bežanijska kosa, Ada Ciganlija su samo neki delovi Beograda u kojima parovi vole da uživaju jedno u drugom. Koje je vaše omiljeno mesto?

Sudeći po rezultatima istraživanja o životu mladih u Srbiji i Beogradu, većina njih i posle završenih studija žive sa svojim roditeljima, što znači da ne mogu u bilo kom momentu da se opuste kada su sa svojim partnerom/partnerkom, pa su primorani da napolju pronađu mesto na kojem će uživati u svim čarima.

Činjenica, ima i onih koji vole da vode ljubav na javnom mestu jer pored pojedinih mana, on ima i svojih prednosti. Na primer, veći osećaj adrenalina jer ste svesni da u svakom momentu neko može da naiđe, zbog čega ste posebno uzbuđeni, a i nije loše za promenu od spavaće sobe.

Bilo kako bilo, da li je to izbor zbog toga što nemate obezbeđen prostor ili ovakav želite jer jednostavno volite to da radite na javnom mestu, mi vam predstavljamo lokacije na Novom Beogradu na kojima se mladi ljubavnici, ali i stariji, okupljaju i uživaju u vođenju ljubavi.

UŠĆE

Ogromna zelena površina, veliki broj drveća, skriveno od gradske buke i ljudi. Šta još neko može da poželi? Nekada je bilo veoma popularno za ljubavisanje, međutim uživanje je pokvarila priča da su ljubavne parove čuvari posmatrali pogledom, zbog čega danas tamo idu samo oni najhrabriji, odnosno najslobodniji.

VIDIKOVAC NA BEŽANIJSKOJ KOSI

E, ovo je potpuno drugačije mesto od svih prethodnih koje smo do sada pomenuli. Radi se o mestu na koje odlaze zaljubljeni parovi. Romantičan pogled na grad, mir i tišina stvoreni su za one koji žele da uživaju u svojoj ljubavi. Inače, vidikovac na Bežaniji je poznat i kao „ljubavna terasa“.

ADA CIGANLIJA

Čamcem sa Novog Beograda do Ade. Ne treba puno reči kako bi se objasnilo zbog čega je ovo mesto popularno. Šuma koja okružuje jezero, dve staze, veliki broj klupa… Leti preko dana kupanje, uveče žurke, pa se dosta parova zanese i nastavi da uživa u nežnostima negde dalje od sve te buke iz lokala. Ista stvar je i zimi, samo bez kupanja i žurki. Osim toga, ovde postoji i nadaleko čuvena nudistička plaža…

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn