Na prodaju četvorosoban stan u popularnoj ulici na Novom Beogradu: Evo zašto ova nekretnina neće naći svog kupca

Trenutno u Srbiji moguće je pronaći nekretnine po nižoj ceni od tržišne i pravi primer za to je jedan stan na Novom Beogradu. Međutim, postoji jedan razlog zbog kojeg neće naći svog kupca, ili bar ne tako lako.

Stan se nalazi u Nehruovoj ulici u ovoj beogradskoj opštini, a piše u oglasu da je reč o četvorosobnom objektu.

Za ovaj stan koji je oglašen na Dobošu, piše dalje da je površine 102,00 m2. spratnosti mansarde u stambenoj zgradi za kolektivno stanovanje.

Prodaje ga javni izvršitelj. Ovaj oglas samo pokazuje da je u vreme kada cene nekretnina ne idu baš silaznom putanjom, postoji prilika da se objekti pazare jeftinije. Drugi je problem međutim, što naši građani to izbegavaju.

Naime, na portalu “Dobošu” se prodaju kuće, stanovi i ostala imovina za koje su banke aktivirale hipoteke jer građani nisu izmirivali rate za uzete zajmove.

Kod nas se svakog svakog dana održava bar jedna licitacija na kojoj se prodaju kuće, stanovi, vozila, ali i sve ostale sitne pokretnosti, poput televizora, kreveta, ormara, komoda, pa čak i sitnijih poput pegli i knjiga. U pitanju su stvari građana koji kasne u otplati kredita, lizinga ili minusa banke, a čija je imovina zaplenjena i ponuđena po nižim cenama kako bi se dug na ovaj način otplatio.

Tako na oglasima koji se redovno objavljuju na portal Doboš mogu da se vide sve licitacije, sa detaljima o stvarima koje su stavljene na prodaju, od mesta na kom se licitacija održava, pa do detaljnog opisa stvari koje su date na prodaju.

Zanimljivo je da je zakonom zabranjeno da se plene obuća, odeća, posteljina, posuđe, neophodan nameštaj, šporet, hrana i ogrev za tri meseca, ordenje, medalje i odlikovanja, lična pisma, rukopisi i invalidska pomagala, ali samo ako je dužniku neophodno za život.

I dok je u svetu potpuno normalno posećivati licitacije i kupovati imovinu dužnika, u Srbiji je ovaj vid sticanja stvari, bile one pokretne ili nepokretne, i dalje tabu. Zbog toga, sve ove nekretnine ali i stvari godinama ostaju bez kupaca.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn