Najava onlajn koncerta gudačkog kvarteta „String kvartet Meraki“ u okviru manifestacije „Novobeogradsko kulturno leto“

Opština Novi Beograd nastavlja tradiciju u organizaciji dobro poznate kulturne manifestacije „Novobeogradsko kulturno leto“. Peti koncert koji ćemo slušati je koncert gudačkog kvarteta– „String kvartet Meraki“.String kvartet meraki čine Violeta Ćirić, Nada Šarković, Ena Vaganek i Magdalena Matić. Trenutno su master studenti kamerne muzike na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Katarine Popović. Tokom ove godine, održale su veliki broj koncerata u različitim salama u Beogradu (SKC,UK Parobrod, Jevrejska opština, Društveni centar KROV, itd.). Sarađivale su sa eminentnim profesorima, kao što su Nataša Petrović, Mirjana Nešković i Tomaš Pokšivinjski.

Nastup  gudačkog kvaliteta „String kvartet Meraki“ možete poslušati i pogledati 08. avgusta od 20 časova na našoj fejsbuk stranici i na našem IGTV kanalu. 

S obzirom na situaciju sa pandemijom virusa ove godine, nažalost, svi koncerti će biti onlajn i možete ih pratiti svake nedelje u 20 časova na fejsbuk i instagram profilima na linkovima ispod. Opština Novi Beograd nastaviće i u budućnosti da svojim sugrađanima priređuje besplatne kulturne sadržaje na koje su godinama unazad, na obostranu radost, i navikli.

https://www.facebook.com/novobeogradska.mreza

https://www.instagram.com/uknbkm/

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn