Najzelenija oaza Novog Beograda otvara svoja vrata od 1. do 3. marta

Udahni duboko i zakorači u novi salon stambeno poslovnog kompleksa Ozone Residence

Prilika da prošetaš kroz svoj budući stan koristeći najsavremeniju aplikaciju Virtuelne Realnosti, osetiš blizinu borove šume i doživiš paletu boja mediteranskih parkova Ozone Residenca postaju mogući! Upoznaj lokaciju i kompleks kroz 3D aplikaciju, pod rukom oseti kvalitet materijalizacije i oseti kakav dom te čeka.

Ukoliko su mir, priroda i kvalitet vaši preduslovi za izbog stana, predstojeći vikend od 1. do 3. marta je idealno vreme da posetite zvanično otvaranje prodajnog salona Ozon Residenca, koji se nalazi u NCR Campusu (Španskih boraca 75, lokal 9A)

Ozone Residence je inovativni stambeno-poslovni kompleks koji predstavlja revolucionaran pristup udobnosti življenja, postavljajući nove standarde ekološki osvešćenog stanovanja.

Nalazi se u Bloku 6, a privilegovana lokacija nije slučajnost – bila je prvi korak ka viziji stvaranja jedinstvenog ekološkog naselja u Beogradu, koje se do sada nije viđalo na našem tržištu nekretnina. Smešten neposredno uz lipovu i borovu šumu, koja se prostire na 26 hektara.

Ova bliskost sa prirodom nije samo luksuz, već temelj koncepta – stvaranja harmonije između modernog života i okoline koja nas okružuje.

Ozone Residence postaje sinonim za kvalitetan život u skladu sa prirodom, gde udobnost i ekološka odgovornost idu ruku pod ruku. Svojim stanarima pružamo ne samo dom, već i iskustvo koje nadmašuje očekivanja, čineći svaki dan inspirativnim i revitalizirajućim. Ovo je naša vizija za budućnost, a Lawa Grupa je ponosna što stoji iza ovog jedinstvenog projekta.

Ono što izdvaja ovo naselje je visok kvalitet materijala. Posebno smo ponosni što smo partneri sa Porcelanosom, luksuznim brendom koji garantuje vrhunski kvalitet i elegantan dizajn i oprema kompletan prostor najboljom keramikom, sanitarijama poznatih dizajnera i najboljim troslojnim parketom. Smart sistem sa brojim opcijama, inovativna aplikacija za skupšinu stanara, stolarija renomiranog brenda, visokokvaliteni brisoleji i fasada, kao i mnoge druge inovativne opcije za vaš dom možete videti u prodajnom salonu.

Osim toga, naš prodajni salon je opremljen najnovijom tehnologijom kako biste mogli doživeti naše komplekse kroz virtuelnu realnost. Dođite i prošetajte kroz naše stanove uz pomoć VR tehnologije i osetite atmosferu i eleganciju svakog prostora.

Pridružite nam se za vikend na opuštenom druženju, i uz kafu ili piće, doživite detaljnu prezentaciju našeg projekta. Očekujemo vas sa otvorenim vratima i spremni smo da sa vama zakoračimo u Ozone Residence.

Ne propustite priliku posebnih pogodnosti da postanete deo Ozone Residence zajednice i da pronađete svoj savršeni dom. Vidimo se ovog vikenda!

 

(Telegraf.rs/PR)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn