Naručila palačinke u lokalu na Novom Beogradu: Izgubila apetit kad je videla račun!

U jednom novobeogradskom lokalu brze hrane devojci su dodatak mlevenog keksa naplatili dodatnih 70 dinara.

Naime, kada su jo stigle poručene palačinke, na računu je stajalo da palačinka sa nutelom košta 300 dinara, dok je dodatak plazme 70 dinara. Priznaje je da je napravila grešku što nije pitala da li se dodatak mlevenog keksa naplaćuje, jer ova kombinacija i nije bila u jelovniku.

– U meniju nije stajala „nutela-plazma“, ali sam pretpostavila da je razlika u ceni minimalna. Takođe, želim da naglasim da mi prilikom naručivanja nisu rekli da se dodatak mlevenog keksa naplaćuje 70 dinara – priča M.I.  i dodaje da ukus uopšte nije isti kao mlevena plazma.

– To čak i nije plazma, kaže ona.

Podsetimo, nedavno su mediji pisali i da lanci brze hrane koji naplaćuju čak i kečap i majonez, što je nekada spadalo u osnovne dodatke.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn