NASTAVLJA SE AKCIJA SUZBIJANJA KOMARACA NA NOVOM BEOGRADU: Evo na kojim lokacijama će biti obavljeno zaprašivanje

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća” nastavljaju akciju suzbijanja odraslih jedinki komaracana teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

U nedelju, 23. jula u periodu od 18 časova do ponoći ekipe „Čistoće” obaviće tretman suzbijanja odraslih jedinki komaraca na sledećim lokacijama: Ledine 1 i 3.

Tretman će se sprovesti ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, a preparati koje ekipe JKP „Gradska čistoća” koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah.

Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11- 0 -11 radnim danima od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova.

Iz „Čistoće” apeluju na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Kurir.rs/Beograd.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn