NASTAVLJAJU SE RADOVI NA UREĐENJU ŠETALIŠTA U NOVOBEOGRADSKOM BLOKU 70

Nastavljeno uređenje šetališta „Lazaro Kardenas”, uskoro na red dolaze splavovi

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas početak prve faze radova na rekonstrukciji šetališta „Lazaro Kardenas“ u bloku 70 i tom prilikom poručio građanima da će ovo prelepo šetalište biti završeno do proleća sledeće godine.
Radovi u Bloku 70 su nastavak izvedenih radova u blokovima 45 i 44 i obuhvataju prostor između Gandijeve i Ulice omladinskih brigada, sa delom prema izlazu na Savsko šetalište.
Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što se nastavlja uređenje novobeogradskih Blokova 45, 44 i sad 70 koje je stalo prošle godine iz objektivnih razloga.
– Rebalansom budžeta u septembru opredelili smo sredstva u vrednosti od 300 miliona dinara kako bi radovi mogli da se nastave, a novim budžetom odvojićemo još sredstava kako bi se radovi okončali. Rok za završetak je maj 2023. godine, a ako nam vremenski uslovi budu dozvolili biće urađeno i brže – istakao je Šapić.
On je naglasio da je ovaj projekat podržao i dok je bio predsednik opštine jer, kako je rekao, uvek podržava dobru stvar.
– Na Novom Beogradu postoje decenijski problemi i učiniću sve, dok budem na ovom mestu, da pokušamo to da rešimo, kako bih Novobeograđanima zahvalo na poverenju koje su mi svih ovih godina davali – rekao je Šapić.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn