Nastavljeno saslušanje osumnjičenih žena za prevaru preko mobilnih na Novom Beogradu: Oglasilo se Treće OJT

Nastavljeno saslušanje osumnjičenih žena za prevaru preko mobilnih na Novom Beogradu: Oglasilo se Treće OJT

Saslušanja osumnjičenih koji su uhapšeni u akciji koju je sprovelo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zajedno sa policijskim službenicima PS Novi Beograd PI Bežanijska kosa, te su u prisustvu branilaca saslušane S.S. (50) kao i V.Lj. (26) a zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo Prevara.

To su radile na taj način što su u vremenskom periodu od novembra do sredine decembra 2023. godine učestvovale sačinjavanju uverenja o administrativnim zabranama na osnovu kojih su prethodno saslušana osumnjičena lica od oštećenog preduzeća „Gigatron“ navodno kupovali mobilne telefone i čime su sebi pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od preko 1.500.000,00 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenim licima odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn