Nelegalni objekti na Novom Beogradu dobijaju struju i vodu!

Skupština Srbije usvojila dopune Zakona o ozakonjenju objekata.

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas dopune Zakona o ozakonjenju objekata kojim se omogućava građanima koji žive u nelegalizovanim objektima da se privremeno priključe na struju i vodu.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da nikome neće biti ozakonjen objekat na osnovu dopuna ovog zakona.

– Ozakonjenje je proces koji se obavlja po ovom zakonu, a omogućavanje nekome da se priključi (na struju i vodu) nije ozakonjenje. To je humanitarna mera, mera na koju nas je upozoravao i Zaštitnik građana više puta, jer su mu se građani obraćali – rekao je Vesić u raspravi u Skupštini Srbije.

Poslanici su usvojili i zakon o potvrđivanju sektorskog Sporazuma između Vlade Srbije i Evropske komisije o mehanizmima primene finansijske pomoći Unije Republici Srbiji u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć u oblasti podrške programa ruralnog razvoja IPARD III.

U toku je glasanje i o ostalim tačkama dnevnog reda, kojih ima 30, s tim što je juče izabran novi ministar prosvete, što je bila peta tačka.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn