NESVAKIDAŠNJA SCENA NA NOVOM BEOGRADU: Policija uhvatila mladi par u zanosu na javnom mestu!

Nesvakidašnja scena zabeležena je pre nekoliko dana na Novom Beogradu.

Ponajmanje je nesvakidašnja što je jedan par vodio ljubav na javnom mestu i što ih je policija uhvatila usred čina. Nesvakidašnji je opis situacije koji je nadahnuti policijski službenik detaljno opisao u zapisniku.

Kako kaže čuvar javnog reda i mira, na auto-putu za Zagreb, u neposrednoj blizini ulazne kapije na Kvantaškoj pijaci, nevaljali dvojac je „upražnjavao klasičan s*ks“ i zato je „zaradio“ zahtev za pokretanje krivičnog postupka zbog „nepristojnog ponašanja“ kojim su „uznemiravali spokojstvo građana“ i prekršili Zakon o javnom redu i miru. 

U živopisnom zapisniku stoji: 

„Zato što su 27.10.2020. godine u 21:17 u Novom Beogradu u ulici Autoput za Zagreb, na ulici – kolovozu u neposrednoj blizini ulazne kapije Kvantaške pijace, u vozilu marke ‘Seat Ibica’, zatečeni od strane policijskih službenika kako upražnjavaju klasičan s*ks, na taj način što je naslon prednjeg suvozačevog sedišta bio spušten na zadnje sedište, a na njemu ležala *** sa leđima okrenutim naslonu, raširenih nogu, bez donjeg rublja, a između njenih nogu se nalazio *** okrenut prema njoj.
Svojim nepristojnim ponašanjem prijavljeni su uznemirili spokojstvo građana, čime su počinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.
Predlog: Predlažemo sudiji za prekršaje da za svedoke sasluša policijske službenike.“

Izvor: Srbija danas

Tagovi

Pročitajte još: