NEVERICA U OVOM NOVOBEOGRADSKOM BLOKU: Po mrežama kruži upozorenje da žena ide i LOMI BRISAČE sa parkiranih automobila

Na Novom Beogradu, u Bloku 45 stanari zgrada svakodnevno strepe šta će im biti sa automobilom koji regularno parkiraju na parking, ako je sudeći prema komentarima koje se vrte po društvenim mrežama. Naime, u jednoj objavi na Instagramu oglasila se žena koja tvrdi da joj je nepoznata osoba uništila brisače i nosače.

Kako se navodi u objavi na platformi „moj_beograd_rezerva“ brisače lomi nepoznata ženska osoba iz neke od zgrada u Bloku 45.

– Zdravo, želim samo da obavestim stanare zgrada u Bloku 45 da po saznanjima jedna ženska osoba iz jedne od zgrada ide i lomi ljudima brisače na kolima. U pitanju su regularno parkirana vozila, u poslednjih par dana više ljudi imalo je isti slučaj – brisač polomljen sa sve nosačem. Između ostalog juče sam i svoj auto zatekla sa polomljenim brisačem sa vozačeve strane. Neka obrate pažnju pa je neko možda vidi jer ne verujem da bi prijava rešila nešto – navodi se u objavi ove žene.

Za sada, motiv ovog čina nije poznat. Nije poznato ni da li je u međuvremenu neko prijavio slučaj nadležnim organima, niti da li je posredi lični motiv.

Veliki trošak
Obzirom da se prosečna cena brisača kreće od 4.000 dinara, a tu su još i nosači koji mogu koštati nekoliko hiljada dinara, kao i četkice i guma za brisač, tako da ukupan trošak može prelaziti i 6.000 dinara.

Takođe, ne sme se zanemariti i usluga mehaničara koji brisač postavlja pošto ne znaju svi kako to da urade. Tako da bi zbirno ovaj neplanirani trošak bio skoro 10.000 dinara!

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn