Neverovatan kolaps u gradu: Sve stoji ka Novom Beogradu i Zemunu, ove ulice su zakrčene

Ovog jutra potrebno je naoružati se strpljenjem.

Početak radne nedelje doneo je kišu i pljuskove, koji će se do kraja dana u nekim delovima Srbije pretvoriti i u sneg, a ovo jutro u Beogradu obeležavaju i velike gužve u saobraćaju.

Kako je za Telegraf.rs rečeno u Pink taksiju, nešto posle 8 časova gužve su bile na nekoliko najprometnijih lokacija u gradu.

– Na Autokomandi je jako velika gužva. Gužva je na svim prilazima Autokomandi. Zatim, gužva je na auto-putu od Lastinih garaža u pravcu ka Novom Beogradu, tu skoro sve stoji, a jako je velika gužva i na Novom mostu koji povezuje Zemun i Borču, i to u pravcu ka Zemunu – kažu za Telegraf.rs u Pink taksiju.

Navode i da je totalni kolaps u Bulevaru despota Stefana, a da je gužva i na Brankovom mostu ali da saobraćajprolazi usporeno.

– Gužva je i u Rakovici, u Ulici patrijarha Pavla,  i na Brankovom mostu ali se prolazi usporeno, dok je u Bulevaru deposta Stefana totalni kolaps zbog radova koji su u toku, u oba pravca cela ulica – kažu u Pink taksiju.

Kiša u prestonici je počela da pada oko 6,30 časova što je dodatno usporilo saobraćaj.  Međutim, u to doba nije bilo gužvo na ovim putnim pravcima.

Tagovi

Pročitajte još: