NEVEROVATAN OGLAS ZA PRODAJU STANA NA NOVOM BEOGRADU : Traži 120.000€ za 46 kvadrata u Bloku 45, ali nije samo cena sve razbesnela


Novi primer nerealnih cena nekretnina pokazuje oglas koji se deli društvenim mrežama, a koji je kako zbog cene, tako i zbog stanja u kom se nalazi, razbesneo mnoge.

Naime, kako se navodi u oglasu, stan koji se prodaje za 120.000 evra ima 46 kvadrata i nalazi se u Novom Beogradu, u Bloku 45, a reč je o starogadnji.

Takođe, nalazi se na drugom spratu, od ukupno četiri, uknjižen je, ima centralon grejanje i parking mesto, kao i terasu. Ono što u oglasu posebno privlači pažnju, pored cene koja je nerealna, jeste i opis stanja u kom se nalazi. Pod polje „stanje“, navedeno je da je stan u „uobičajenom stanju“, međutim, na slikama je sve osim uobičajenog stanja.

Kako se vidi na slikama, stan nije uopšte sređen, nije očišćen, niti okrečen. Nameštaj je star, tapete pocepane, zidovi prljavi, stvari razbacane, a pored svega toga, košta 120.000 evra, tačnije 2.609 po kvadratu.

„Ali kako im ne padne na pamet da bar očiste taj stan pre nego što ga fotkaju za prodaju?! Štrokavci štrokavi“, „Kakva lepa jazbina! A tek rustična wc šolja“, neki su od komentara ispod ove objave.

„Trebalo je da napišu „za renoviranje“, a ne uobičajeno stanje, jer ovo to nije“, „Slikanje sa svim ovim prnjama i tranjama jer Rusi svakako kupuju, mi je fantastično. Bukvalno niko nije mrdnuo da makar to bude pristojno“, komentarisali su drugi korisnici Tvitera.

„Osećam da bubašvabe koje dobijaš za ovih 120.000 evra možeš da jašeš, komotno“, našalio se drugi korisnik, aludirajući na prljavštinu u stanu.

Mnogi su se pitali i da li je reč o lažnom oglasu, međutim javio se jedan korisnik Tvitera koji je napisao da je pre godinu i po bio u tom stanu i da je tada koštao 80.000 evra.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn