NOV SISTEM NAPLATE PARKIRALIŠTA U OVOJ GARAŽI NA NOVOM BEOGRADU

Od sada će, kako je saopštilo ovo preduzeće, moći će da se koristi samo prekonfigurisana Pripejd kartica.

Od sada će, kako je saopštilo ovo preduzeće, moći će da se koristi samo prekonfigurisana Pripejd kartica

Zbog toga „Parking servis“ poziva korisnike koji imaju Pripejd kartice da ih ostave na blagajnama garaža ili parkirališta, kako bi se one prekonfigurisale. Korisnici će moći da preuzmu svoje kartice na kojima će iznos depozita ostati nepromenjen I da plate.

Korisnici koji nisu zainteresovani za dalje korišćenje Pripejd kartice, mogu da zatraže povraćaj deponovanih novčanih sredstava. Neophodno je popunjen zahtev (overen), koji možete preuzeti u objektima „Parking servisa”, sa Pripejd karticom da predate zaposlenima na blagajni neke od beogradskih garaža.

Od 1. novembra 2023. godine nov sistem kontrole i naplate parkiranja biće u funkciji u sledećim objektima:

Parkiralište NOVI BEOGRAD – Bulevar Mihajla Pupina br. 167

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn