NOVI BEOGRAD GOSTUJE SPLITU: Očekujemo egal utakmicu, odlučivaće nijanse

Vaterpolisti Novog Beograda u trećem kolu Lige šampiona gostuju u Splitu ekipi Jadrana.

I Novobeograđani i Splićani iz uvodna dva kola elitnog takmičenja imaju polovičan učinak, a meč je na programu u petak od 19 časova.

Igramo protiv kluba koji je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama, pre svega da osvoji domaći šampionat. To je ekipa koja je delimično izmenjena u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su tri, četiri nova, veoma kvalitetna igrača, i dalje se uigravaju, doduše kao i mi“, počeo je priču trener Novog Beograda Vladimir Vujasinović i potom dodao:

Idemo na teren koji je veoma težak za sve gostujeuće ekipe, verovatno jedan od najtežih u Evropi. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, ali se nadam da ćemo odigrati na visokom nivou, da ćemo unaprediti našu igru u odnosu na prošli meč i da ćemo se kući vratiti sa tri nova boda, što bi nam dosta značilo za nastavak sezone“.

Vujasinović je naglasio da su prethodne dve nedelje, od kako je ekipe konačno kompletna, iskorišćene da ekipa popravi psihofizičku spremu:

Mislim da smo uspeli u tome i da smo kao kolektiv napredovali. Očekuje nas težak period sa dosta jakih utakmica i vrlo malo odmora. Nadam se da je ekipa spremna da izdrži sve izazove koji nas očekuju u narednih 12 dana, jer ćemo u tom vremenskom intervalu odigrati čak osam utakmica“.

Prvotimac Novog Beograda Viktor Rašović izuzetno ceni ekipu Jadrana iz Splita:

Predstoji nam vrlo težak meč, jer u Splitu igramo protiv vrhunske ekipe, koja u svojim redovima ima nekoliko vrhunskih igrača, osvajača medelja sa najvećih takmičenja. Očekujem egal utakmicu, odlučivaće nijanse“.

Rašović je propustio start sezone zbog virusa korone, ali je ponovo u punom takmičarskom pogonu:

Odsustvovao sam dvadesetak dana, ali ono što je najvažnije je da sam ponovo u ekipi i da se odlično osećam u svakom smislu. Veoma sam srećan što sam deo ovakvog tima kao što je Novi Beograd, koji je sastavljen od velikih šampiona. Čast je biti u takvom društvu i ja ću sa moje strane dati maksimum da pomognem timu da zabeleži najbolje moguće rezultate“, zaključio je Rašović.

Izvor: Kurir sport/VK Novi Beograd

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn