„Novi Beograd ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule“

„Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu“, rekao je Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda uoči početka plej-ofa Superlige Srbije.

Novobeograđani će u prvom meču polufinala u utorak na bazenu Sportskog centra „11. april“ od 19 časova i 45 minuta igrati protiv ekipe Šapca.

„Bićemo maksimalno motivisani da pokažemo sve što znamo i umemo, ne potcenjujući nijednog trenutka ekipu Šapca, ali očekujem pobedu i vođstvo u seriji“, poručio je Gocić.

U ekipi Novog Beograda nema povređenih, svi igrači su na raspolaganju, pa će Gocić moći da računa na najjači sastav.

Aktuelni pobednici regionalne Premijer lige i osvajači Nacionalnog kupa ove sezone u domaćem šamnpionatu zabeležili su sve pobede, pa su u duelu sa ekipom Šapca veliki favoriti:

„U dosadašnjem delu sezone u Prvenstvu Srbije bili smo zaista dobri. Učinićemo sve da nastavimo u tom ritmu. Šabac je svakako ekipa za respekt. Više puta ove sezone Šapčani su pokazali da stvarno imaju kvalitet i da mogu čak i boljim ekipama od sebe da naprave problem. Mi smo imali zanimljiv međusobni duel u četvrtfinalu Kupa i sve to osetili smo na svojoj koži. Iz tog razloga ćemo najozbiljnije prići ovom polufinalnom duelu“.

Gocić je istakao da njegov tim ništa neće prepustiti slučaju.

„Moramo da pružimo naš maksimum, da budemo na našem prepoznatljivom nivou i da razliku u kvalitetu koja postoji između dve eklipe pokažemo i u bazenu, jer to je suština“, zaključio je Gocić.

Polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice, a u drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i kragujevački Radnički.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn