Novi Beograd izgubio od Vojvodine!

SUPER LIGA 13. KOLO.
VK VOJVODINA – VK NOVI BEOGRAD 10:8 (3:2, 3:3, 2:2, 2:1)

U 13. kolu Super lige najveće iznenađenje viđeno u tekućoj sezoni. Vojvodina je slavila protiv Novog Beograda 10:8.
Domaćin je konstantno vodio u prve dve četvrtine, sa dva gola u 3:1, a prednost je stigla ekipa Vlade Vujasinovića. Polu pojas je bio 6:5 za Vojvodinu, a nakon promene golmana gosti dolaze do jedinog rukovodstva od 6:7, dva i po minuta pre kraja ovog dela. Vojvodinaši daju gol za izjednačenje minut i po pre kraja, i daju 4 sekundi pre kraja za novo vođstvo.
U poslednjem periodu odigrano je najteže. Domaći u trećem minutu daju gol za prednost 9:7.. U istom minutu, Novi Beograd smanjuje više na 9:8. sa igračem manje od 3 minuta pre kraja, domaći postižu konačan rezultat 10:8 i pored dva igrača više i pet koje su do kraja imali igrači Novog Beograda.
Ovim porazom Novi Beograd ostaje bez šansi da se bori za prvo mesto do kraja lige.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn