Novi Beograd je danas domaćin konferencije povodom Međunarodnog dana tolerancije

Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ u saradnji sa Udruženjem pravnika socijalne zaštite „Argument“, u petak 17. novembra u skupštinskohj sali Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 167, s početkom u 15 časova, organizuje Nacionalnu konferenciju „Tolerancijom do sveobuhvatnije podrške ranjivim grupama građana“.

Konferencija je posvećena obeležavanju Međunarodnog dana tolerancije i drugom rođendanu Udruženja pravnika socijalne zaštite „Argument“.

Učesicima konferencije, u uvodnom delu, obratiće se predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan, zatim državni sekretar u Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju Mirko Janjić, zaštitnik građana Republike Srbije mr Zoran Pašalić, direktorka Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd” Milka Milovanović Minić, kao i predsednica Udruženja pravnika socijalne zaštite „Argument“ Julija Popović.

U radnom delu konferencije o kojoj će biti reči o pravima svih žrtava, zaštiti dece kroz hraniteljstvo i usvojenje kao i povezivanju i umrežavanju organizacija civilnog društva usled sve kompleksnijih potreba korisnika, učestvovaće: predsednica Udruženja centara za socijalni rad Republike Srbije – „Asocijacija Centara RC“ Branimirka Radosavčević, direktorka Centra za socijalni rad Beograd Silvija Alavanja, direktorka Viktimološkog društva Srbije Jasmina Nikolić i predsednica Udruženja „Zvezda“ Tanja Dražilović.

Zavod za vaspitanje dece i omladine Beograd potpisivaće ugovor o članstvu u Udruženje pravnika socijalne zaštite „Argument“ a Udruženje pravnika Republike Srbije će s tom organizacijom potpisati sporazum o saradnji.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn