Novi Beograd novogodišnjim paketićima obradovao više od 20.000 najmlađih sugrađan

Opština Novi Beograd i ove godine je podelom novogodišnjih paketića obradovala više od 20.000 svojih najmlađih sugrađana.

Novobeogradski mališani, uzrasta do 12 godina, u pratnji svojih roditelja, baka i deka, posetili su u subotu i nedelju, 23. i 24. decembra Halu sportova „Ranko Žeravica“. Na ukupno osam punktova, dočekali su ih pripremnjeni paketići, Deda Mraz, ukrašene velike i male jelke, baloni, muzika, animatori i lepe želje organizatora da u Novoj godini budu zdravi i srećni.

Da rastu u sreći i da cele 2024. godine budu radosni kao ovih predprazničnih dana, mališanima je poželeo i predsedik opštine Bojan Bovan.

-Najlepše je nekog darivati, pa smo i mi koji učestvujemo u pripremi novogodišnje priredbe u Hali sportova na Novom Beogradu, srećni što nijedno naše dete neće ostati bez poklona za Novu godinu – rekao je predsednik opštine.

On je rekao da su tokom decembra roditelji u zgradi opštine mogli da dobiju kartcu na kojoj su tačno naznačeni termini i punkt za preuzimanje poklona za decu, te da iz godine u godinu raste broj paketića koje se dele, iako je limit od 12 godina starosti deteta ostao isti.

-Raduje nas što su očigledno i roditelji koji to ranije nisu činili, odlučili da budu deo ove razdragane atmosfere koju u Hali sportova „Ranko Žeravica“ opština Novi Beograd organizuje s istim žarom uoči svake nove godine – naglasio je Bovan.

Tagovi

Pročitajte još: