Novi Beograd novogodišnjim paketićima obradovao više od 20.000 najmlađih sugrađan

Opština Novi Beograd i ove godine je podelom novogodišnjih paketića obradovala više od 20.000 svojih najmlađih sugrađana.

Novobeogradski mališani, uzrasta do 12 godina, u pratnji svojih roditelja, baka i deka, posetili su u subotu i nedelju, 23. i 24. decembra Halu sportova „Ranko Žeravica“. Na ukupno osam punktova, dočekali su ih pripremnjeni paketići, Deda Mraz, ukrašene velike i male jelke, baloni, muzika, animatori i lepe želje organizatora da u Novoj godini budu zdravi i srećni.

Da rastu u sreći i da cele 2024. godine budu radosni kao ovih predprazničnih dana, mališanima je poželeo i predsedik opštine Bojan Bovan.

-Najlepše je nekog darivati, pa smo i mi koji učestvujemo u pripremi novogodišnje priredbe u Hali sportova na Novom Beogradu, srećni što nijedno naše dete neće ostati bez poklona za Novu godinu – rekao je predsednik opštine.

On je rekao da su tokom decembra roditelji u zgradi opštine mogli da dobiju kartcu na kojoj su tačno naznačeni termini i punkt za preuzimanje poklona za decu, te da iz godine u godinu raste broj paketića koje se dele, iako je limit od 12 godina starosti deteta ostao isti.

-Raduje nas što su očigledno i roditelji koji to ranije nisu činili, odlučili da budu deo ove razdragane atmosfere koju u Hali sportova „Ranko Žeravica“ opština Novi Beograd organizuje s istim žarom uoči svake nove godine – naglasio je Bovan.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn