NOVI BEOGRAD SE ZAGREVAO PRED EVROPSKE DUELE

Do pobede pred duel sa dubrovačkim Jugom u društvu najboljih prošetao se Novi Beograd. Prvak Srbije i Jadrana je bio ubedljiv protiv Vojvodine – 17:6.

Ništa ne prepušta Novi Beograd slučaju, ali sve je izvesnije da će na mini-pauzu za vreme novogodišnjih praznika otići sa minimalnim zaostatkom za Kragujevčanima. Može sve da se promeni narednog vikenta, pošto četa Živka Gocića kaska bod, međutim, preostaje joj i da odigra derbi sa Partizanom u vaterpolo hramu.

Legionari Alvaro Granados i Angelos Vlahopulos vodili su Novi Beograd do pobede sa tri gola, u taboru Vojvodine najefikasniji je bio Dragoljub Rogač, a poput viceprvaka Evrope sigurna je bila i Crvena zvezda. Tim Dejana Savića je u matine terminu uzeo meru Valisu – 16:8.

Na semaforu je bila dupla razlika, Valjevčani nisu bili u stanju da pariraju crveno-belima i po svemu viđenom do sada definitivno su šesti tim u Srbiji. Ipak nemaju kvalitet da naprave iskorak u odnosu na prethodnu sezonu. Ivan Basara je napunio mrežu Valisa, spakovao je pet golova, a pratio ga je Dušan Vasić sa tri.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn