Novi ciklus sportskih radionica za osobe sa invaliditetom na Novom Beogradu

Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“, uz podršku opštine Novi Beograd organizuje novi ciklus besplatnih sportskih radionica za osobe sa invaliditetom i članove njihovih porodica.

novibeograd.rs

Aktivnosti se, kao i ranijih godina, organizuju u saradnji sa Savezom za cerebralnu i dečiju paralizu grada Beograda, tako da zainteresovani sa teritorije celog grada mogu da se pridruže, zabavljaju, igraju, održavaju kontakt sa zajednicom i pre svega, jačaju samopouzdanje.

Sportske radionice organizuju se u prostorijama opštinskog Centra, Narodnih heroja 42. Prva radionica, takmičenje u boćanju, počela je u martu i organizuje se svakog utorka, do kraja maja.

novibeograd.rs

Direktorka Centra Milka Milovanović Minić, ističe da su sportsko-rekreativne radionice podrška mladima sa invaliditetom i njihovim porodicama da budu aktivni članovi zajednice, te da je boćanje prva u nizu radionica koje će biti realizovane u saradnji sa Savezom za cerebralnu i dečiju paralizu grada Beograda.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn