NOVI DETALJI KRAĐE ORDENJA NA NOVOM BEOGRADU: Izvršen pretres na 10 lokacija – raspisuje se poternica za Homenom

U NASTAVKU preduzimanja dokaznih radnji prema 10 lica za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika i iz kancelarije za ordenje SIV-a oduzeli 43.000 državnog ordenja, a o čemu je javnost već obaveštena, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beograd je u svojstvu svedoka ispitao tri lica na sve okolnosti koje su njima poznate.

Takođe, na predlog javnog tužioca, a po naredbi suda, policijski službenici su na više od 10 lokacija na teritoriji Beograda izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je u prostorijama okrivljenih S.H. i J.M. pronađena velika količina ordenja koji će biti predmet dalje istrage, kao i kod A.T.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo u vremenskom periodu od 2009. godine do 2018. godine, nakon čega je javni tužilac 2019. godine prekinuo zastarelost krivičnog gonjenja preduzimajući dokaznu radnju, zbog koje činjenice je omogućeno zakonito preduzimanje daljih dokaznih radnji od strane javnog tužioca, dok apsolutna zastarelost za ovo krivičnog delo nastupa 2029. godine.

Imajući u vidu da su osumnjičeni S.H. i S.B. trenutno nedostupni državnim organima, da S.H. na teritoriji Republike Srbije nema prijavljeno prebivalište niti boravište, te da postoje okolnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na svedoke i saizvršioce, Treće tužilaštvo je Trećem sudu podnelo predlog da se za S.H. i S.B. raspišu poternice i odredi pritvor.

Treće tužilaštvo nastavlja rad na daljem utvrđivanju identiteta svih učesnika i otkrivanju okolnosti krađe velike količine ordenja.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn