Novi detalji misteriozne pucnjave na Novom Beogradu: Nije reč o opomeni, hteo je da ga ubije!

Danijel P. koji je od ranije poznat policiji inspektorima ispričao da nema neprijatelje i da ne zna zašto bi ga neko ranio.

Danijel P. (39), koji je od ranije poznat policiji, povređen je kada je u ponedeljak uveče u Bloku 70 na Novom Beogradu na njega pucao nepoznati napadač i hicem iz pištolja ga pogodio u grudi.

Napadač je, navodno, pobegao na bicikli. Pucnjava se dogodila oko 20.30 sati, a odmah nakon prijave događaja, pokrenuta je akcija „Vihor“ koja je trajala nekoliko sati.

Pao na zemlju

– Danijel P. navodno je šetao je ulicama oko kineskog tržnog centra kada je, kako se sumnja, nepoznati napadač ispalio hitac u njega. Metak ga je pogodio u grudni koš i on je pao kao pokošen držeći se rukama za grudi – kaže sagovornik i dodaje:

– Povređeni je jaukao od bolova i presavijao se na zemlji, dok se napadač nakon pucnjave dao u beg. Muškarac koji navodno ima podebeo dosije, prebačen je u Urgentni centar. – Danijel P. nije životno ugrožen, jer metak na svu sreću nije oštetio vitalne organe – kaže izvor.

Kako sagovornik objašanjava, veruje se da je napadač duže vreme pratio Danijela P. i da je znao njegove navike.

Debeo dosije

 Obzirom na to da ga je upucao u grudi, jasno je da nije reč o opomeni, već da je imao nameru da ga ubije. Inače, on je osuđivan, ima pun dosije različtih krivičnih dela, pa nije isključeno i da je sa nekim imao neraščišćene račune, koji su ga sada umalo koštali života – kaže izvor.

Međutim, po prijemu u bolnicu, Danijel P. je navodno menjao izjave.

– On je prvo ispričao da se sam upucao slučajno, a posle toga da ga je pogodio zalutali metak. Na kraju je policajcima koji su došli u bolnicu rekao da on ne zna ko bi ga i zbog čega ranio – priča izvor:

– Ne znam ko bi mogao da puca u mene jer ja nemam neprijatelje. Šetao sam samo po kraju kada sam upucan – preneo je reči ranjenog Danijela izvor.

Komšije koje stanuju u blizini mesta pucnjave ispričale su da je Danijel P. nakon ranjavanja tražio pomoć.

– Čuli smo da je jednom komšiji nakon pucnjave kucao na vrata, sav krvav i da je jedva izustio: “ Molim te, vozi me u Hitnu pomoć!“ Tada ga je čovek povezao u bolnicu. Inače, priča se i da je napadač koji je pucao u njega pobegao na bicikli – kaže stanovnik Novog Beograda.

srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn