NOVI DETALJI UBISTVA SESTARA NA NOVOM BEOGRADU: Obe na rukama imaju iste tragove, samo rodbina znala za novac

Telo jedne žene nađeno je u krevetu, a druge na podu. Policija sumnja da su ubijene u toku Božićnih praznika, a da se motiv krije u koristoljublju.

Beogradska policija i dalje traga za ubicom ili više njih koji su, pre dve nedelje, usmrtili dve rođene sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ (78) u stanu u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi.

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, telo jedne žene nađeno je u krevetu, a druge na podu. Policija sumnja da su ubijene u toku Božićnih praznika, a da se motiv krije u koristoljublju.

– Vrata stana nisu obijena, pa sumnjamo da su sestre poznavale ubicu i da su ga pustile u stan. Takođe, nakon zločina on ih je zaključao i pobegao sa ključem. U stanu nije bilo premetačine. Policija je uzela samo jedan snimak sa kamera iz obližnje zgrade- kaže naš izvor blizak slučaju i dodaje da je policija saslušala nekoliko osoba, ali da još nema osumnjičenih.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je obio vrata stana. Na glavi jedne žene nalazio se jastuk, a bilo je i krvi.

O tome na koji način su žene ubijene još nije poznato jer se čeka obdukcioni nalaz.

Sumnja se da su ubijene zbog novca jer je jedna od sestra prodala kuću, a novac je držala u stanu. Komšije o prodaji ništa nisu znali, ali njihovi rođaci jesu.

 

Telegraf.rs

Tagovi

Pročitajte još: