Novi Francuz i provereni golman pojačali “traktoriste” sa Novog Beograda

Do starta nove sezone ostalo je manje od tri nedelje, a “traktoristi” su nastavili da sklapaju ekipu. U ponedeljak su završena dva bitna pojačanja za odbranu kluba sa Novog Beograda.

Ugovor sa IMT-om su potpisali iskusni golman Nemanja Belić, koji je godinama branio boje Čukaričkog i dan posle isteka ugovora preselio se u komšiluk. Biće nova “jedinica” umesto Miloša Gordića, pošto se mladi čuvar mreže posle isteka pozajmice vratio u Crvenu zvezdu. Momak rođen u aprilu 1987. godine, nastupao je još za OFK Beograd, Palilulac, Donji Srem, Metalac, a sedam sezona je proveo u belo-crnom dresu na Banovom brdu.

Posle veziste iz Francuske došao je i defanzivac. Od januara je Antoan Batis igrao za Keviji, a zenit karijere je imao u Pou, gde je igrao standardno pet sezona. Branio je još boje Niora i Boulonja.

Štoper je odigrao je 227 zvaničnih utakmica, postigao je deset golova i upisao dve asistencije za 18.006 minuta provedenih na terenu. Preuzeće dirigensku palicu pozadi, a u narednom periodu se, kraj hale “Ranko Žeravica”, očekuje još potpisa.

Tagovi

Pročitajte još: