NOVI INSERT IZ ČEDINOG AKCIONOG FILMA KOD PONČA NA NOVOM BEOGRADU

Lider LDP Čedomir Jovanović preksinoć je, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu posle čega je dao izjavu u policiji. Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak na kom se vidi kako Jovanović nakon incidenta gura policajce, a potom se zabrinuto oslanja na njihov automobil.

Na novom snimku iz noći kada je Jovanović napravio haos na Novom Beogradu posle sukoba sa vođama navijačke grupe „Hijene“ u lokalu brze hrane, vidi se kako lider LDP-a, dok je okružen brojnim policajcima, šutira parkirani automobil, drži se za glavu, gura policajca…

Podsetimo, političar i biznismen Čedomir Jovanović se u sredu uveče u lokalu brze hrane na Novom Beogradu sukobio sa dvojicom pripadnika navijačke grupe „hijene“, Radetom Dunjićem i Urošem Avramovićem.

Jovanović je nakon rasprave s njima razbio staklena vrata restorana brze hrane „Pončo“, šutirao je nekoliko automobila – među kojima i policijski – i na kraju je posle uviđaja patrolnim džipom interventne jedinice odvezen u policijsku stanicu Novi Beograd, iz koje je ubrzo pušten.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn