NOVI PROBLEMI STANOVNIKA NAJPOZNATIJE KULE NA NOVOM BEOGRADU: Vrućina, smrad i prljavština! Niko nije zadovoljan!

Kada su se pre desetak dana stanari obratili našoj redakciji, uputili smo pitanja investitoru West 65 sa konkretnim pitanjima zašto se njihovi višemesečni problemi ne rešavaju, a kupci stanova još uvek nisu dobili većinu onoga što im je ugovorom obećano. Investitor je tada Kuriru poslao odgovor koji nije imao nikakve veze sa pitanjima i osvrnuo se na oluju, iako smo im jasno naveli o kojim problemima se radi. Tada su nam rekli da je i pored nevremena sve u redu sa Kulom West65:

– Dragi, Kuriru, posle najveće oluje u istoriji Beograda, West 65 je u celosti ostao netaknut. Svaki stan, svaki prozor, fasada i svako drvo je ostalo celo i neoštećeno. Srećom, nije bilo potrebe za popravkama. E sada, zašto ste se obratili Westu 65 pitanjima u vezi posledica oluje i potpunim neistinama i tvrdnjama, kojima ste napunili vaša pitanja Vi znate. Koji su Vaši interesi za širenje neistina, opanjkavanje Vi najbolje znate. Nije vam prvi put. Istinu znamo i mi i vi. Demantijima kod vas se nećemo baviti – naveli su tada u odgovoru.

WEST 65

– 155 metara visoka zgrada

– 40 spratova

– 294 stana površine od 38 pa do 410 metara kvadratnih

– 94 kvadrata imaju trosobni stanovi

– penthausi su kvadrature od 202 pa do 410 metara kvadratnih

Međutim, samo nekoliko dana kasnije stanari West 65 su nam poslali video snimak na kome se jasno vidi da navodi investitora nisu tačni i da je, ipak, prošlonedeljno nevreme itekako stvorilo dodatne probleme kupcima luksuznih stanova.

– Oseća se smrad od ventilacije u kuhinji i kupatilama. Strašno! Po hodnicima je pretoplo ima 60 stepeni. Ne čisti se redovno, a kada reše da očiste to je samo mokrom krpom bez deterdženta. Liftovi su užasno prljavi, polomljene su pločice… Jednom rečju horor! Niko nije zadovoljan – kažu stanari.

Stanari svedoče da mnogo toga i dalje ne odgovara luksuzu za koji su plaćali više od 5.000 evra po kvadratnom metru, ali investitor za njihove probleme nema sluha. Nije hteo da ih primi i razgovara sa predstavnicima Stambene zajednice već sa njima kontaktira isključivo preko advokata.

 

kurir.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn