NOVO HAPŠENJE U AKCIJI „GNEV“ U stanu na Novom Beogradu krio kilogram kanabisa


Policija je uhapsila dvadesetsedmogodišnjeg M. B. pošto su u stanu koji je koristio na Novom Beogradu pronašli oko kilogram droge za koju se sumnja da je kanabis, digitalnu vagicu, te domaći i strani novac, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Hapšenje se dogodilo u okviru akcije „Gnev“ zbog postojanja osnova sumnje da je M. B. izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn