NOVOBEOGRAĐANI DOĐITE NA SPORTSKI VIKEND 21. BLOKA: Druženje, sport i slikanje sa peharom Lige šampiona iz Barija

Sportsko društvo “Ušće” I 21. blok imaju zadovoljstvo da vas pozovu na sada već tradicionalnu, šestu po redu sportsko-rekreativnu manifestaciju SPORTSKI VIKEND 21. BLOKA.
Ova, sada već tradicionalna manifestacija, održaće se na sportskim terenima Sportskog društva “Ušće” u 21. bloku, u subotu i nedelju 30. septembra i 01. oktobra. Svečano otvaranje ove prelepe manifestacije biće u subotu u 10. časova uz podizanje državne zastave i intoniranje nacianlane himne u izvođenju hora O.Š. „Jovan Dučić“.

 

Pozivamo sve roditelje da dođu I povedu decu koja će u ova dva nana imati priliku da se druže i takmiče u raznim sportskim disciplinama a I da zajedno sa roditeljima uživaju u bogatom programu koji su nam pripremili vredni ljudi koji stoje iza čitave ove lepe sportske priče, koja traje evo već šestu godinu.

U okviru Sportskog vikenda naši najmlađi, a I oni malo stariji učesnici imaće priliku da se takmiče u sledećim disciplina: malom fudbalu, basketu (tri na tri), šutiranju trojki, kockice-fudbal, trke trotinetima, trke biciklicama, stonom tenisu, streljaštvu i šahu. najbolje očekuju mnogobrojne atraktvivne nagrade koje su pripremili naši sponzori kao i medalje i pehari.

Učešće na ovom sportskom takmičenju je potpuno besplatna i svi mogu da se prijave pa ako imate najbolje drugove sa kojima ispred zgrade igrate fudbal, basket ili vozite trotinete po kraju, povedite ih i dođite da se družimo. Cilj ovog druženja nije da se prijave samo deca koja se već bave sportom, već sva. Ako neko dete nikada nije igralo šah, stoni tenis ili basket a ima želju da proba nešto novo više je nego dobrodošlo na naš sportski vikend jer dečiji osmeh i sreća dece su vrednosti za koje svi zajedno moramo da se borimo, I to ne samo ovog vikenda već svakog dana.

U sklopu sportskog vikenda 21. bloka, u subotu će, sa početkom u 17 časova na košarkaškim terenima biti organizovana i Trojka iz bloka, humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji organizuje H.O. Srbi za Srbe.


Poseban poziv za sve zvezdaše, a i one koji to nisu a vole fudbal, da dođu jer će u sklopu ovog dođaja biti i čuveni Zvezdin karavan gde će deca imati prilike da se druže sa Zvezdanom Zvezdanićem kao i da se fotografišu sa peharom kupa šampiona iz Barija.

Tagovi

Pročitajte još: