NOVOBEOGRAĐANI, EVO KADA STIŽE APLIKACIJA ZA PLAĆANJE I PRAĆENJE AUTOBUSA

Ugrađujemo novi sistem i dobra strana svega je što će novi sistem biti daleko kvaliteniji od prethodnog – rekao je gradonačelnik Šapić.

Nadam se da ćemo uspeti novi sistem naplate karata da upotpunimo aplikacijom do kraja ovog meseca, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Na osnovu aplikacije, putem GPS-a, kako Grad tako i građani će moći da dobiju tačnu informaciju gde se nalazi koje vozilo. Istovremeno, ovom aplikacijom moći će da se plati karta i to ili putem kreditne kartice ili SMS-a.

– Očekujemo da do kraja meseca proradi aplikacija pomoću koje će građani moći i da prate vozila koja su im potrebna – sve autobuse, trolejbuse i tramvaje kao i da kupuju karte. Mi danas nemamo GPS jer nam iz Kentkarta nisu dali šifre za opremu koju je Grad platio. Toliko o njihovoj „brizi“ o građanima koju već nekoliko puta potenciraju u svojim saopštenjima. Dakle, trenutno ljudi ne mogu da prate autobuse jer i taj takav njihov stari sistem koji smo platili ne možemo da koristimo. Zato radimo novu nabavku. Ugrađujemo novi sistem i dobra strana svega je što će novi sistem biti daleko kvaliteniji od prethodnog – rekao je gradonačelnik Šapić.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn