NOVOBEOGRAĐANI EVO KAKO BESPLATNO NA BAZEN: Ovako se vadi posebna kartica – a evo koje pravilo važi za decu!

Beograđani će za letnju sezonu imati kartice za besplatan ulazak na bazene u Beogradu.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je najavio da će od početka do kraja letnje sezone ulazak u sve otvorene bazene na devet najvećih sportskih centara u Beogradu – biti besplatan. „Od sutra, građani će moći da u bilo kojoj opštini, nezavisno od prebivališta, dobiju personalizovanu, sezonsku kartu za otvorene bazene. Za maloletna lica to će činiti roditelj uz priloženu zdravstvenu knjižicu“, rekao je Šapić. Sportski centri biće opremljeni autorizovanim aparatima za validaciju karte.

„Kada bude zaživela ‘beogradska kartica’, ovakve, namenske kartice neće morati da se vade, već će ona važiti za niz besplatnih pogodnosti ili popusta koje je Grad Beograd omogućio svojim građanima“, precizirao je Šapić. Svi bazeni će se otvoriti između 15. juna i 1. jula.

Mogućnost besplatnog ulaska na bazene obuhvatiće:

Sportski centar „Tašmajdan“
Sportski centar „Olimp“
Sportski centar Voždovac
Sportsko rekreativni centar „11 april“ sportski centar Novi Beograd
Sportsko-rekreativno-poslovni centar „25. maj – Milan Gale Muškatirović“
Sportsko kulturni centar Obrenovac
Sportski Centar „Ljubomir Ivanović Gedža“ Mladenovac
Sportsko-rekreativni centar „Kolubara” Lazarevac
Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, piše Blic.
Gradonačelnik je pokazao i prsluk Grada Beograda, koji će na terenu nositi svi zaposleni u javnim preduzećima, ali i izvođači i podizvođači javnih radova. To će omogućiti da građani tačno znaju iza kojih radova stoji Grad, naveo je Šapić, dodajući da je krajnji cilj odgovornost i ubrzanje i efikasnost u izvođenju javnih radova.

IZVOR: BEOINFO

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn