NOVOBEOGRAĐANI, HOĆE LI BITI POSEBNIH MERA ZA CRNI PETAK?

CRNI PETAK MERE – Sigurno ste primetili da je grad već prepun reklama odnosno bilborda koji najavljuju velike popuste za Crni petak 2021 na većem broju lokacija. Takođe se sigurno sećate ogromnih gužvi u tržnim centrima tokom prošlogodišnjeg Crnog petka, a mnogi građani su se zapitali, hoće li ove godine možda biti posebnih mera s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju?

Epideimiolozi su danas naveli da će, ukoliko u narednim danima dođe do pogoršanja situacije, razmišljati o produženju kovid propusnica, ali i njihovo uvođenje za sportske manifestacije u zatvorenom, poput košarkaških ili rukometnih utakmica, o čemu detaljnije možete pročitati u tekstu ovde.

Što se tiče Crnog petka, i epidemiolozi su svesni da će tržni centri biti prebukirani, navodeći da očekuju skok novozaraženih za neku hiljadu. Očekuje se da ćemo ponovo imati oko 5.000 novozaraženih na dnevnom nivou, ali do sada nije bilo reči ni naznaka da će tokom Crnog petka važiti posebne epidemiološke mere. Ostaje da vidimo da li će se u međuvremenu nešto promeniti.

Izvor: beograduzivo.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn