Novobeograđani ostali bez struje: Nevreme najviše pogodilo ovaj deo grada

Sekretar Sekretrijata za vanredne situacije Grada Beograda Darko Glavaš, izjavio je da su tokom jučerašnjeg nevremena delovi Čukarice i Novog Beograda ostali bez struje, kada je nekoliko trafo-stanica ostalo bez električne energije.

Pa je samim tim bilo ugroženo vodosnabdevanje novobeogradske strane Save, Zemuna i Bežanijske kose. Glavaš je za RTS naveo da je prvi put voda sa Čukarice preusmeravana ka Novom Beogradu, tako da je održan sistem vodosnabdevanja Beograda, ali je snaga oluje bila takva da je u nekom trenutku potencijalno bilo ugroženo vodosnabdevanje većeg dela Novog Beograda i Zemuna.

Ekipe Elektrodistribucije Beograd su izuzetno brzo rešile probleme sa nestankom struje, istakao je Glavaš.

Naveo je da je tokom jučerašnjeg nevremena vetar duvao 80 do 100 kilometara na sat, a da je za prvih 40 minuta oluje palo od 30 do 50 litara po metru kvadratnom, pre svega u Zemunu, Novom Beogradu, Čukarici, delovima Palilule i delovima Starog grada.

Glavaš kaže da je trenutna sitacija sa snabedavnjem strujom stabilna i da je ostalo nekoliko stotina potrošača bez struje u užem gradskom jezgru.

Ekipe EDB-a otkanjaju kvarove, rekao je Glavaš i istakao da ceo komulani sistem Grada i republička preduzeća rade na prevazilaženju posledica nevremena.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn