NOVOBEOGRAĐANI: U subotu su Zadušnice, ovo je važno obaveštenje Pogrebnih usluga o dolasku na groblja

Na snazi će biti zabrana ulaska motornim vozilima.

Javno komunalno preduzeće „Pogrebne usluge” Beograd apeluje na građane da na Zadušnice u subotu, 4. novembra, za odlazak na groblje umesto svojih automobila koriste gradski prevoz.

Kako su saopštili, toga dana na snazi će biti zabrana ulaska motornim vozilima i to prema sledećem rasporedu:

– na Novom bežanijskom groblju zabrana ulaska motornim vozilima važi od 07 do 16 časova

– Starobežanijsko groblje je zatvorenog tipa, odnosno ulazak motornim vozilima na ovo groblje nije moguć

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i Novoj Bežaniji obezbeđena su tri komforna klimatizovana minibus vozila koja će ih prevoziti besplatno. Organizovani prevoz na Zadušnice u subotu saobraćaće u određenim intervalima, od 7 do 15 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela. Na Novom, Centralom i groblju Zbeg, na Zadušnice će biti organizovan prevoz službenim automobilima preduzeća od 7 do 15 časova.

Javno komunalno preduzeće „Pogrebene usluge” Beograd apeluje na posetioce grobalja da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike. Tokom redovne kontrole stabilnosti spomenika, stručne ekipe preduzeća utvrdile su da postoji određen broj spomenika koji su nestručno podignuti, dotrajali i nestabilni, tako da bi u slučaju naslanjanja i mehaničkog pritiska na njih moglo doći do njihovog pada i povređivanja prisutnih lica. Posebno se skreće pažnja roditeljima sa malom decom da vode računa o njihovom kretanju i da se ne odvajaju od njih prilikom posete groblju. Na groblju je zabranjen pristup deci mlađoj od deset godina bez pratnje odraslog lica. Ukoliko posetioci uoče opasnost od pada spomenika, mole se da o tome obaveste Upravu groblja ili da se obrate putem imejl-adrese: info@beogradskagroblja.rs, navodi se u saopštenju JKP-a „Pogrebne usluge”.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn