NOVOBEOGRAĐANI u toku su prijave za četvrti Beogradski polumaraton!

Putem sajta „Beogradskog maratona” u toku su prijave za četvrti Beogradski polumaraton, koji će se održati pod sloganom „Uvek više”.

Polumaraton, čiji je pokrovitelj Grad Beograd, održaće se 26. novembra od 10 časova na ulicama glavnog grada. Trasa ove trke je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu. Trčaće se centralnim beogradskim ulicama od Crkve Svetog Marka, preko Dorćola, Kalemegdana i Brankovog mosta. Pored polumaratonske trke dužine 21 kilometar, tog dana će biti održana i trka na 10 kilometara.

Broj prijavljenih trkača je ograničen, te iz „Beogradskog maratona” apeluju na sve zainteresovane da se na vreme prijave putem njihovog sajta.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn