NOVOBEOGRAĐANI: Za vikend akcija besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada

Iako JKP „Gradska čistoća“ Beograd tradicionalno svakog prvog vikenda u mesecu organizuje akciju besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada, iznimno u maju mesecu, akcija će biti pomerena za drugi vikend u mesecu.
Naime,prvi vikend u mesecu maju poklapa se sa prvomajskim i uskršnjim praznicima, te se akcija besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada iz tog razloga pomera za vikend nakon prvomajskih i uskršnjih praznika, tačnije za 11. i 12. maj.
Tada će Beograđani moći svoje nepotrebne kabaste i elektronske predmete poput: kauča ormara, komoda, stolova, starih televizora, računara, frižidera, šporeta i drugih kućnih aparata, da odlože pored najbližih kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ u potpunosti besplatno ukloniti.
O količini otpada i lokaciji na kojoj će sugrađani odložiti kabasti i elektronski otpad potrebno je da obaveste servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11- 0 -11 radnim danima od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova, ili radnim danima na brojeve telefona na pogonima „Gradske čistoće“ u opštinama u kojima žive.
Ukoliko ne iskoriste pogodnost ove besplatne akcije, građani mogu na dva načina odložiti svoj kabasti i elektronski otpad ostalim danima u mesecu.
a) Mogu ga sami odneti na pogon JKP „Gradska čistoća“ u opštini u kojoj žive svakog radnog dana od 8.00 do 13.30 časova.
b) Ostalim radnim danima Beograđani mogu pozvati ekipe JKP „Gradska čistoća“ na pomenute brojeve telefona i obavestiti ih o količini otpada i mestu na kojem su ga odložili. Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će doći i ukloniti kabasti i elektronski otpad sa prijavljenih lokacija, ali ostalim danima ova usluga se naplaćuje.
Zato apeleujemo na sugrađane da budu odgovorni i iskoriste ovu akciju besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada, kako se kabasti i elektronski otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu, kada se usluga transporta naplaćuje.
Novi Beograd-011/26-03-383

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn