Novobeograđani završili veliki transfer: Bivši fudbaler Partizana se vratio iz Izraela i postao „Traktorista“

On bi trebalo da odmeni Miloša Lukovića

Fudbaleri IMT-a sa Novog Beograda su ovog leta napravili jedan od najvećih izlaznih transfera iz Srbije, pošto su svog napadača Miloša Lukovića prodali u Strazbur za nešto više od 5.000.000 evra, ali, morali su i da brzo reaguju i pronađu zamenu za njega, koju su pronašli u dobro poznatom licu sa srpskih terena – Nikoli Terziću, koji je pažnju na sebe skrenuo igrama u Partizanu, a kome je primarna pozicija igra na krilu.

Kada je reč o Terziću, radi se o igraču koji je već nastupao za IMT u sezoni 2020/2021, kada je odigrao 19 utakmica i postigao 12 golova u svim takmičenjima, kada je bio pozajmljen od strane Čukaričkog, kada ga je Partizan i kupio.

Igrač rođen 2000. godine je potom u Partizanu proveo i dve sezone, tokom kojih je upisao 48 utakmica, a imao je sedam golova i tri asistencije, posle čega je pozajmljen turskom Bandirmasporu. Nije se baš proslavio u Turskoj, odigrao je 11 utakmica i imao samo dve asistencije.

Na leto, Terzić je raskinuo ugovor sa Partizanom i otišao je u Izrael, ali, iz iste je otišao kada je izbio rat u toj zemlji. Bio je slobodan igrač i sada će zaigrati za IMT ovog proleća.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: