Novobeogradski buvljak na novoj adresi

Svečano otvaranje Beogradskog buvljaka, koji se sa Novog Beograda seli na Miljakovac, na adresu Vareška bb, zakazano je za 13. decembar u 17 sati. Do kraja meseca, zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle.

„Čuveni Beogradski buvljak od srede, 13. decembra počinje da radi na novoj adresi, to je pijaca Miljakovac, ulica Vareška bb – zvanični naziv Beogradskog buvljaka biće Otvoreni tržni centar Miljakovac – Beogradski buvljak“, rekla je za Tanjug Jelena Nikolić, iz Javno komunalnog preduzeća „Beogradske pijace“.

Ona je istakla da nije samo adresa to što je novo – nov je ambijent, moderan i komforan i omogućiće i zakupcima i mnogobrojnim sugrađanima koji se već godina snabdevaju na Buvljaku da u daleko lepšim uslovima kupuju robu široke potrošćnje po popularnim cenama čemu Buvljak duguje popularnost u kojoj uživa.

„Novi Beogradski buvljak prostiraće se na 12.000 kvadrata, od toga je 4 hiljade kvadrata natkriveno i tu će biti smešteno 230 bokseva tezgi. Prostor je i osvetljen i pokriven video nadzorom kako bi zakupci mogli da rade do večernjih časova u svim vremenskim uslovima“, rekla je Nikolić.

Na novom Buvljaku biće i 60 lokala i 130 parking mesta za naše sugrađane koji budu dolaziti svojim vozilom, a iz svih delova grada moćiće brzo i lako da se stigne jer do ove lokacije vodi 9 autobuskih linija plus linija Beovoza čija se stanica nalazi na 150 metara odavde.

„Otvaranje novog ‘Beogradskog buvljaka’ počinje u sredu u 17 časova, uz Beogradski noćni market i DJ-a. Velika prednovogodišnja žurka za otvaranje će biti upriličena, a naši zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle do kraja decembra“, rekla je Nikolić.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn