NOVOBEOGRADSKI KLUB ŠAMPIONA


OPŠTINA NOVI BEOGRAD PRIPREMILA JE NOVI PROGRAM ZA SVOJE NOVOBEOGRAĐANE PRVI OVE VRSTE U SRBIJI.


KAKO FUNKCIONIŠE KLUB ŠAMPIONA

1. Sa karticom Novobeogradskog kluba šampiona dolazite na blagajnu sportskog objekta u kome se održava utakmica, pred početak meča.

2. Pokazujete karticu i lični dokument (po zahtevu) i na osnovu toga ostvarujete mogućnost dobijanja 2 besplatne karte za utakmicu.

3. Blagajnik Vam izdaje ulaznice i ulazite na meč.

FUDBAL

FK BRODARAC

Na Novom Beogradu, u srcu Starog sajmišta, postoji od daleke 1947. naš romantični fudbalski klub Brodarac. Poslednje tri godine krunišemo dvema šampionskim i jednom vicešampionskom titulom u omladinskoj konkurenciji. Jedini smo amaterski evropski klub koji već drugi put učestvuje u UEFA ligi šampiona . Postanite i Vi deo šampionskog FK Brodarca. Uz karticu članstva Novobeogradskog kluba šampiona dobijate 5% popusta na članarinu za fudbalere od 6 do 11 godina kao i besplatan ulaz na mečeve svih kategorija. Dobro došli!

KOŠARKA

KK MEGA BEMAKS

KK “Mega Bemaks” je osnovan 23.12. 1998. Za dve decenije je prešao put do svetski priznatog košarkaškog kluba, najbolje sredine za mlade igrače. Jedini je klub van američkog kontinenta koji je u 3 navrata imao po 3 igrača na NBA draftu. Za Megu su igralli Nikola Jokić, Boban Marjanović, Goga Bitadze, Vasilije Micić, Ivica Zubac… Osvajač je Kupa Radivoja Koraća i finalista ABA lige 2016. godine. KK Mega Bemaks u sezoni 2019/20 po prvi put igra utakmice ABA lige u Beogradu, i to u legendarnoj Hali sportova “Ranko Žeravica” gde će stasavati, verujemo, buduće zvezde srpske i svetske košarke.

KK DINAMIK

Košarkaški klub DINAMIK je mladi sportski kolektiv iz Beograda koji sve svoje utakmice u ovoj sezoni igra u Hali Sportova “Ranko Žeravica”. Nastupajući u domaćoj KLS i regionalnoj ABA2 ligi, klub se bori za najviši plasman u oba takmičenja – na našim utakmicama dobra košarka zagarantovana! U prvom timu Dinamika ove sezone nastupa 7 mladih reprezentativaca Srbije i nekoliko mladih internacionalaca. Uz prosečnu starost ekipe od 20,5 godina, imaćete priliku da gledate neke od najtalentovanijih evropskih mladih košarkaša u svom komšiluku. Ako ste ljubitelj košarke, utakmice Dinamika su pravo mesto za Vas!

VATERPOLO

VK NOVI BEOGRAD

VK Novi Beograd osnovan je pre više od 4 godine. Prošle sezone ambicije kluba su podignute na viši nivo i tada je izboren plasman u Prvu A vaterpolo ligu Srbije. Ambicije kluba su sada još veće i cilj je da se izbori plasman u Jadransku ligu. Igrački kadar je dodatno pojačan, za šefa struke celog kluba postavljen je Vladimir Vujasinović, nekada jedan od najboljih igrača, a danas jedan od najperspektivnijih svetskih trenera. Pored Vujasinovića, brigu o kondicionom delu vodi profesor Aleksandar Škanata, jedan od najtrofejnijih plivačkih trenera u Srbiji.

VK NOVOBEOGRADSKI VUKOVI

VK Novobeogradski Vukovi je novi klub, koji je svoj debi na seniorskoj sceni imao ovog leta u II vaterpolo ligi Srbije, kada je ubedljivo izboren plasman u viši rang. Vukovi predstavljaju razvojni tim, starijeg kluba VK Novi Beograd, u kome će mladi igraci stasavati, kako bi spremni ulazili u sastav Novog Beograda. Bez obzira na mladost, ambicije kluba su da ove sezone izbori plasman u Prvu A ligu Srbije, što su prve ovosezonske utakmice pokazale kao ostvariv cilj.

Tagovi

Pročitajte još: