NOVOBEOGRADSKI PENZIONERI PONOVO NA METI PREVARE: Ljudi u CRVENOJ HONDI nude noževe, a traže ZLATO I 1.690 EVRA

Na ovu prevaru upozorio je jedan korisnik društvene mreže Instagram na stranici „Serbialive Beograd“.

Penzioneri su ponovo na meti prevaranata! Ovog puta starije građane saleće crvena Honda i nudi im neke proizvode da kupe iz gepeka!

Na ovu prevaru upozorio je jedan korisnik društvene mreže Instagram na stranici „Serbialive Beograd“.

– Crvena Honda sa NS tablicama zaustavlja penzionere po Paviljonima i prodaje im neke uređaje ili šta je već, prevara naravno. Samo se zaustave ma sred ulice kad vide penzionera, parkiraju sa strane, otvore zadnja vrata i kreće manipulacija – navodi se u ovom upozorenju.

Nažalost, penzioneri su često na meti raznih prevaranata, koji im prodaju masažere, dušeke i razne proizvode po paprenim cenama.

– Slična situacija i u provincijama. Manipulišu penzionere, nudeći im set noževa i tiganja, navodno švajcarske marke u vrednosti od 1.690 evra. Ako im kojim slučajem kažete da nemate novca, govore da u obzir dolaze vaši zlatni predmeti koje u trenutku imate kod sebe, tipa lanac, prsten, navlaka od zuba, itd. – navodi se u još jednom upozorenju i dodaje:

– Moj deka je u Užicu izmanipulisan, uzeli su mu lančić. Konkretno u našoj situaciji u tandemu su bili Srbin srednjih godina, vozač i kvazi Turčin mlađih godina, prodavac. Povedite računa o najstarijima.

Koliko je stvar ozbiljna, pokazuje i učestala prevara sa posuđem, zbog koje je jedan nedužan stariji čovek pretučen i opljačkan, o čemu je Kurir nedavno pisao.

Tagovi

Pročitajte još: