NOVOPEČENI RODITELJI NA NOVOM BEOGRADU IMAJU PRAVA NA 30 SATI BESPLATNOG PARKIRANJA! Evo kako do „bebi parking karte“!

JKP „Parking sevis“ od 2011. godine sprovodi akciju 30 sati besplatnog parkinga za novopečene roditelje


Svi roditelji koji imaju dete mlađe od godinu dana mogu da se prijave za 30 besplanih sati parkinga u svim zonama u Beogradu.

Dragana Brdar iz JKP „Parking servis“ istakla je da razume koliko je roditeljima važno da se parkiraju kada god im zatreba, kako bi završili sve svoje obaveze, naročito tokom prvih godinu dana deteta kada se često obavlaju pregledi i svih ostalih obaveza koje imaju oko bebe.

Kako je objasnila, procedura dobijanja bebi parking karte je jako jednostavna.

„Sve što treba da urade novopečeni roditelji jeste da, kada im se rodi beba, dođu u poslovnicu parking servisa sa svojom ličnom kartom i izvodom iz matične knjige rođenih za bebu i ako imaju automobil u svom vlasništvu, mogu da dobiju 30 sati besplatnog parkiranja“, istakla je ona.

Bebi parking karte nisu papirne, tako da je roditeljima olakšan proces korišćenja ove usluge. Nakon što budu zabeleženi u sistem, njih će oko sokolovo prepoznati po tablicama i automatski skinuti jedan sat besplatnog parkiranja o čemu roditelji dobiju sms poruku u kojoj je i informacija o tome koliko je još besplatnih sati preostalo.

To praktično znači da ukoliko vas Oko sokolovo ne evidentira, sati besplatnog parkiranja se neće smanjivati.

Ova akcija nije novina, a kako je sagovornica istakla, akcija se sprovodi od 2011. godine, a statistika kojom raspolažu govori da su do sada roditelji iskoristili oko 310.000 sati besplatnog parkiranja.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn