OBAVEŠTENJE: Poznat datum otvaranja još jednog Lidla na Novom Beogradu!

Nova Lidl prodavnica u Beogradu, potrošačima će otvoriti svoja vrata u okviru renoviranog Sava Centra, na adresi Milentija Popovića 9, u četvrtak, 16. novembra 2023. godine tačno u 8.00 časova. Prve posetioce Lidl prodavnice u Sava Centru dočekaće posebno dizajniran enterijer i nešto drugačiji raspored kategorija proizvoda, a koji je nastao prilagođavanjem prodavnice prostoru centra „Sava“, koji je pre dve godine proglašen kulturnim dobrom.

Sava Centar je najveći međunarodni kongresni, kulturni i poslovni centar u našoj zemlji, koji je 2021. godine zbog svoje jedinsvene arhitekture i značaja, a na predlog Zavoda za zaštitu spomenika, proglašen kulturnim dobrom, a kompanija Lidl Srbija je uz uvažavanje svih zahteva specifičnog arhitektonsko-urbanističkog koncepta svoju prodavnicu smestila u unutrašnjost šoping dela Sava Centra.

„Usled prilagođavanja izgleda naše prodavnice prostoru u kome se nalazimo, Lidl prodavnica u Sava Centru imaće autentičan i drugačiji enterijer od ostalih naših objekata, kao i izmenjen raspored kategorija proizvoda, ali će potrošačima ponuditi pun Lidl asortiman i veličinu prodajnog prostora na koji su navikli i koji je standard za Lidl u Srbiji“, kaže Jasmina Šrndić, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za više od 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Radno vreme prodavnice će biti od 8:00 do 22:00 svim danima u nedelji.

Lidl Srbija, do sada ponosno broji 67 prodavnica širom zemlje, a sa ovim novim dodatkom nastavlja svoju ekspanziju i širenje kako bi omogućila svim potrošačima da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn