OBAVEŠTENJE: Poznat datum otvaranja još jednog Lidla na Novom Beogradu!

Nova Lidl prodavnica u Beogradu, potrošačima će otvoriti svoja vrata u okviru renoviranog Sava Centra, na adresi Milentija Popovića 9, u četvrtak, 16. novembra 2023. godine tačno u 8.00 časova. Prve posetioce Lidl prodavnice u Sava Centru dočekaće posebno dizajniran enterijer i nešto drugačiji raspored kategorija proizvoda, a koji je nastao prilagođavanjem prodavnice prostoru centra „Sava“, koji je pre dve godine proglašen kulturnim dobrom.

Sava Centar je najveći međunarodni kongresni, kulturni i poslovni centar u našoj zemlji, koji je 2021. godine zbog svoje jedinsvene arhitekture i značaja, a na predlog Zavoda za zaštitu spomenika, proglašen kulturnim dobrom, a kompanija Lidl Srbija je uz uvažavanje svih zahteva specifičnog arhitektonsko-urbanističkog koncepta svoju prodavnicu smestila u unutrašnjost šoping dela Sava Centra.

„Usled prilagođavanja izgleda naše prodavnice prostoru u kome se nalazimo, Lidl prodavnica u Sava Centru imaće autentičan i drugačiji enterijer od ostalih naših objekata, kao i izmenjen raspored kategorija proizvoda, ali će potrošačima ponuditi pun Lidl asortiman i veličinu prodajnog prostora na koji su navikli i koji je standard za Lidl u Srbiji“, kaže Jasmina Šrndić, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za više od 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Radno vreme prodavnice će biti od 8:00 do 22:00 svim danima u nedelji.

Lidl Srbija, do sada ponosno broji 67 prodavnica širom zemlje, a sa ovim novim dodatkom nastavlja svoju ekspanziju i širenje kako bi omogućila svim potrošačima da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

Tagovi

Pročitajte još: