OBRT U SLUČAJU DVOSTRUKOG UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Ubica nije ljubavnik već odbačeni sin jedne od sestara

Goran Đokić navodno nije ljubavnik nego odbačeni sin jedne od sestara sa Bežanijske kose, a setio se majke zbog kockarskih dugova.

Goran Đokić (38), koji je presudio sebi u automobilu na parkingu jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, osumnjičen je i za ubistvo Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) u ulici Marka Pola u istom naselju.

Uprkos pisanju medija da je jedna od sestara bila u vezi sa Goranom, kako 24sedam saznaje iz nezvaničnih izvora, zapravo nije reč o tome. Goranu je jedna od njuih navodno bila majka koja ga je odbacila još dok je bio dete.

Budući da je Goran, koji je bio oženjen i imao decu, kako kažu njegovi prijatelji zapao u dugove zbog kockanja, setio se navodno prave majke i pokušao da od nje dobije novac. Kad god je dolazio ona se sređivala i stavljala periku kako bi se sinu navodno predstavila u što boljem svetlu.

Ovo je, prema nezvaničnim informacijama, najnoviji pravac istrage dvostrukog ubistva na Bežanijskoj kosi.

Za Gorana, inače oca dve devojčice, prijatelji i komšije kažu da je delovao normalno i da nikad ne bi pomislili da bi učinio tako nešto.

Do pre godinu dana Goran je stanovao u zgradi u kojoj u prizemlju njegov otac drži servis za računare, ali se sa porodicom odatle preselio, jer je kirija za stan koji su iznajmljivali bila previsoka.

Oproštajno pismo

Prolaznici su pre dva dana pronašli njegovo telo na parkingu u Partizanske avijacije, a policija je u automobilu marke „fijat“ uz njegovo telo pronašla pištolj kojim se ubio i oproštajno pismo. On je, navodno, u pismu priznao oba ubistva, a sumnja se da je upao u dugove i zbog toga učinio zločin.

Pismo je, najverovatnije, napisao supruzi. U njemu, između ostalog, kaže:

– Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno.

Slučaj su policiji prijavile komšije, koje su osetile neprijatan miris iz stana i primetile da se sestre ne pojavljuju 10 dana.

Tada su ispričali policiji da su oko Božića videle mlađeg muškarca kako ulazi u stan u kojem su sestre živele. Pretpostavku da su sestre poznavale ubicu tada je potkrepljivala činjenica da vrata na stanu nisu bila obijena, kao i da je ubica, nakon što je žrtve usmrtio zaključao stan.

Goran je imao poroke?

Za Gorana koji je izvršio monstruozan zločin govori se da je voleo da se kocka i da je radio u nekom servisu za klime. Njegov stariji brat je nastradao pre nekoliko godina dok je popravljao struju na terenu, dok je otac bivši potpukovnik i sada drži servis za tehniku u zgradi gde živi Đokićeva porodica.

Nije radio u domu

Zoran, Goranov otac je juče za medije rekao da njegov sin nikada nije radio u Domu za stara lica nego je bio zaposlen u njihovom servisu za održavanje kompjutera. Ovaj slomljeni čovek molio je da novinari prestanu da ga ispituju jer odgovore na njihova pitanja on nema.

Goran Đokić je bio prijavljen na adresi u Ulici Ljubinke Bobić, ali godinama tamo nije živeo.

Tagovi

Pročitajte još: