OD DANAS DO SREDE ZBOG RADOVA BEZ VODE DELOVI NOVOG BEOGRADA

RADNICI JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ ispiraće vodovdnu mrežu na teritoriji opštine Novi Beograd od ponedeljka do srede.Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u u ponedeljak i utorak od 22 do 6 časova osetiće potrošači u blokovima 1, 3, 4, 33 i 34. Ista situacija u utorak i sredu biće u blokovima 19, 19a, 23 i 24.

Kako je saopšteno iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, voda se u toku radova može nakratko zamutiti, a nadležni apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn