OD DANAS KREĆE RASPODELA POKLON VAUČERA NA NOVOM BEOGRADU

PODELA poklon-vaučera u vrednosti od 6.000 dinara počinje danas! Kupone koje je pripremio Grad dobiće prestonički mališani i učenici završnih razreda srednjih škola, kao i zaposleni koji rade sa decom u vrtićima i školama. Oko 400.000 roditelja i prosvetara biće u prilici da ih iskoriste u radnjama sportske opreme do 1. marta 2023. godine.

U toku ove nedelje vaučeri će biti dostavljeni državnim i privatnim predškolskim ustanovama i školama. Očekuje se da kuponi na adrese prestoničkih obrazovnih ustanova stignu do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova krenuti podela građanima.

Roditelji i prosvetari biće u prilici da vaučere iskoriste na nekoliko načina, oni 6.000 dinara mogu da potroše odjednom ili iz nekoliko puta, a mogu i da doplate ukoliko su odabrali nešto što je skuplje od iznosa na kuponima.

– Za svu onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u svoju Opštinu, pa će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer – rekao je gradonačelnik Šapić.

– Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema. Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta.

Prema rečima gradonačelnika, on je insistrirao da mališani dobiju vaučere, a ne da se uplaćuje novac na račune roditelja. Kako je objasnio novac koji leže na račun može, ne greškom ili namerom roditelja, već zbog drugih stvari poput raznih administrativnih zabrana ili dugova, da završi na drugom mestu.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn