Od večeras do nedelje uveče zatvara se više ulica na Novom Beogradu

U nedelju će u Beogradu od 7 do 14 časova doći do više izmena u radu linija javnog prevoza, a od danas do nedelje uveče će više ulica na Novom Beogradu biti zatvoreno, što takođe uslovljava izmenu više linija gradskog javnog prevoza.

Od subote do nedelje uveče zatvoreno više ulica na Novom Beogradu

Za vreme održavanja manifestacije „Nagrada Beograda – Memorijal Mirko Butulija” kod Poslovnog centra „Ušće” doći će do promena u radu linija javnog prevoza ovog vikenda, od subote u ponoć do nedelje do 22 sata.

Tokom održavanja manifestacije za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle (deo između Bulevara Mihajla Pupina i Ulice trešnjinog cveta), zatim Ulica ušće pored Brankovog mosta, Ulica ušće pored Muzeja savremene umetnosti i Ulica ušće pored Parka prijateljstva, zbog čega će se vozila JGP-a kretati izmenjenom trasom, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se precizira, vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se u navedenom periodu kretati, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta – u oba smera, Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama.

Takođe, vozila sa linija 27E i 35 će se u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, ulicama Milentija Popovića, i Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd – Blok 20”. Linija 60L će u vreme održavanja manifestacije saobraćati trasom u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)”: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, dok će se u povratku koristiti redovna trasa.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.

Tagovi

Pročitajte još: