Određen pritvor muškarcu koji je terao devojku da zajedno skoče sa terase

Muškarac V.K. (30) koji je u Beogradu izvukao devojku na terasu i terao je da zajedno skoče sa 9. sprata, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dana 09.03.2024. godine u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni V.K. (30) koji je u Beogradu izvukao devojku na terasu i terao je da zajedno skoče sa 9. sprata. Naime, on je sa viših spratova zgrade na Novom Beogradu skočio na terasu gde živi oštećena, izvukao je iz stana na silu i rekao joj da će da skoče zajedno, a o čijem hapšenju je javnost već obaveštena.

V.K. je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti da ce boravkom na slobodi ometati tok krivičnog postupka, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn