ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU SA NOVOG BEOOGRADA: Pijan ženi zadao više udaraca u glavu

Postoje okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da bi ponovio krivično delo

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog V.S. (59) zbog krivičnog dela Nasilje u porodici.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio pod dejstvom alkohola, na štetu svoje žene kojoj je zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu lica.

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da će ponoviti krivično delo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn