ODRŽAN SAJAM VENČANJA NA NOVOM BEOGRADU

Zaljubljeni parovi koji planiraju da uskoro stanu na „ludi kamen” imali su priliku da na 21. Sajamu venčanja u hotelu „Hajat” minulog vikenda pronađu sve što im je potrebno za taj važan događaj. Buduće mlade i mladoženje mogli su da izaberu haljine, odela, burme, cipele…Štandove su krasile razne vrste dekoracija. Tražili su se i saveti stručnjaka o modnim rešenjima, frizurama, izboru torti, kolača, bidermajera.. Pažnja se poklanjala i sitnicama, koje su u ovim prilikama važne, a uz originalne ideje i maštu mogu da doprinesu jedinstvenom ambijentu i atmosferi. Dizajneri su predlagali  i kako svečano opremiti sto, izabrati restoran ili neki drugi romantičani kutak za slavlje. Kumovi, ali i druge zvanice, koje se spremaju u svatove, dobile su ideju kako da se pripreme i koji poklon da izaberu.

Ovu manifestaciju „Wedding Weekend” obeležila je „Revija poznatih”. Modnom pistom u ulozi manekena proštele su mnoge javne ličnosti i predstavile najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji ukus i džep.

Pistom su prošli glumci Ivana Dudić i Aleksandar Dimitrijević. Voditelj programa bio je Aleksandar Danilović. Venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora ponele su i Milica Dabović, Maja Marijana, Jovana Ljubisavljević, Kris Gavrić, Tara Ristić, Aleksandra Golijan, Helen Babić, Božica Velosis i mnoge druge poznate dame.

Tagovi

Pročitajte još: